poveste de succes

Povești de succes – Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right?

Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right?

Știai că, în medie, există doar 2 din 5 șanse pentru ca femeile să își găsească un bărbat între 30 și 35 de ani? Una din 3 femei au șanse între 35 și 40 de ani, iar șansele scad odată cu înaintarea în vârstă.

În agitația lumii moderne prioritățile tuturor se schimbă. De cele mai multe ori ne concentrăm pe carieră, pentru a reuși în viață. Dar nu vedem că neglijăm un aspect tare important pentru sănătatea noastră emoțională, și anume viața amoroasă. Programul de relationship&love coaching intitulat Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right? a fost creat special pentru femeile antreprenoare sau cu cariere de succes, care încă își caută un partener pentru o relație împlinitoare pe termen lung. 

Acest program te va ajuta să spui adio relațiilor ratate, bărbaților indisponibili emoționali și sentimentelor de neputință. Timp de 12 săptămâni vei beneficia de ședințe 1 la 1 de coaching. Acestea îți vor oferi claritate, te vor ajuta să creezi persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Cel mai important, te vor ajuta să conștientizezi și să îți depășești convingerile limitative care te împiedică să generezi în viața ta relația pe care o meriți, de care ai nevoie.

 

Prima clientă, prima poveste 

Aflată într-o situație de acest fel, pune te rog tu un nume aici, al ei (daca o intrebi) sau unul fictiv ca sa para mai real a apelat la programul Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right?

După doar o săptămână aceasta și-a găsit un nou partener. Prima sesiune împreună cu ea a fost revelatoare. Am notat împreună exact ceea ce își dorește de la viitoarea relație, de la partener, cum să fie relația, ce fel de persoană să fie bărbatul cu care va intra în ea. Toate detaliile erau scrise pe hârtie, ca un fel de plan. Poate chiar ca un fel de hartă pe drumul către o relație armonioasă. Desigur, ca orice hartă autentică, această listă includea și ce limite a întâmpinat ea până acum de la bărbații din viața ei, dar și ce convingeri limitative erau întipărite adânc în comportamentul său în relații. Toate aceste etape sunt necesare pentru a reuși să ne conectăm cu adevărat cu un nou partener. Atunci când ne înțelegem pe noi înșine și cel de lângă noi ne va înțelege mult mai ușor.

Experiența a fost una minunată, iar nume a învățat atât de multe încât și-a dat seama că, din păcate, bărbatul pe care îl întâlnise era toxic. Problemele pe care le-a ascuns la începutul relației au început să iasă la iveală, iar ea, cu noua putere pe care a descoperit-o în interior, a ales să se pună pe primul loc și să nu stea într-o relație care nu o onorează. Care nu rezonează cu noile valori pe care le are. Astfel, a făcut loc în viitor pentru un bărbat cu adevărat potrivit, de la care va știi cu siguranță ce vrea. 

Relationship&love coaching nu îți garantează că primul partener pe care îl întâlnești este sufletul tău pereche. Ce îți garantează, în schimb, este faptul că vei ajunge să te iubești cu adevărat pe tine și că îți vei da seama mult mai repede ce intenții au persoanele, ce poți tu să faci în anumite situații, dar și să îți ridici standardele. 

Acordă-ți o șansă la fericire!

 

Lasă un răspuns