Coaching 1:1

Coaching 1:1 relații si iubire

Conceptul de ”suflete pereche” a fost inventat chiar în Grecia Antică, de către Platon. De atunci, omenirea este într-o continuă căutare a relației potrivite, a ”jumătății lipsă”.

Dacă relațiile din viața ta nu îți aduc satisfacția pe care o meriți și nici sentimentele calde de care ai nevoie, te pot ajuta. Te ajut să atragi relații sănătoase, să elimini din viața ta persoanele toxice, care te părăsesc sau te dezamăgesc, să scapi de tipare de relații toxice. Te învăț cum să te simți valoroasă, cum să ai încredere în tine, cum să te iubești și să te respecți.

Sesiunile individuale de coaching te ajută să afli cum să te desprinzi de persoanele care nu te apreciază, care refuză să își ia angajamente față de tine sau care nu le îndeplinesc. Bărbatul potrivit și relația plină de dragoste pe care o meriți sunt doar la un pas distanță. Descoperindu-ți puterea interioară și feminitatea, fără a minimiza forța ta creatoare și independența, vei putea să generezi în lume sentimentele necesare care să atragă bărbatul ideal pentru tine – implicat, comunicativ, disponibil emoțional.

Cum te voi ajuta?

Însă te pot ajuta în orice fel de relații. Conceptele și ”regulile” relațiilor interpersonale pot fi învățate și înțelese, iar coaching-ul facilitează acest proces. Vei descoperi alături de mine cum să comunici sănătos și eficient, cum să îți gestionezi emoțiile și cum să creezi relații sănătoase cu toți oamenii din viața ta – partenerul, copiii, soacra, colegii și nu numai.
Poți alege un pachet de 4 sau 12 săptămâni de coaching, cu câte o sesiune de o oră-o oră și jumătate pe săptămână. Dacă ești în București abia aștept să ne cunoaștem face-to-face, dar dacă ești din alt oraș ne putem vedea online.

Fii tu schimbarea, programează o sesiune cu mine acum!