Coaching grup

Coaching grup relații

Te-ai întrebat vreodată de ce te îndrăgostești numai de bărbați nepotriviți?

Poate nu ești singura în această situație. Câteva dintre prietenele tale sau dintre femeile din viața ta au fost sau sunt în aceeași situație. Dragostea, pentru tine, a însemnat mai devreme sau mai târziu suferință emoțională. Relațiile tale de până acum au fost distructive, dar ai nevoie de stabilitate, armonie și o relație sănătoasă.

Special pentru tine am creat sesiunile de coaching de grup. ”Femei care iubesc prea mult” este un grup de sprijin format din 7 și până la 12 femei care se află în aceeași situație cu tine. Toate aveți un scop comun – depășirea situației actuale și crearea unui spațiu amoros în care să înfloriți.

Cum te voi ajuta?

Vom discuta despre cum vă ajută grupul, despre vină și resentiment, cele mai mari temeri cu care vă confruntați, singurătatea și cum îi faceți față, despre furie, motivele din spatele acțiunilor, despre spiritualitate și responsabilități. Dar nu numai – călătoria va fi una plină de feminitate, iar la finalul drumului vei fi liberă de toate convingerile limitative și fricile care te împiedică să accesezi relația pe care ți-o dorești.

Scrie-mi acum pentru a stabili detaliile, nu mai amâna găsirea armoniei în viața de cuplu!