Despre mine

Ioana Chiriac, coach

Bine te-am (re)găsit!

Mă numesc Ioana Chiriac și sunt coach specializat în CBT – Terapie Cognitiv Comportamentală și practicant Theta Healing. Cred cu tărie că viețile noastre se desfășoară în funcție de comportamentele pe care le abordăm.

Odata cu absolvirea facultății am trecut prin mai multe job-uri, din numeroase domenii. Anii au trecut fără a-mi descoperi menirea. Fără a mă simți pe deplin împlinită cu job-ul și cu viața mea. Dar în anul 2019 mi-am descoperit vocația, în urma unor sesiuni de coaching la care am ales să particip. Asumată și conștientă, mi-am luat inima în dinți. O schimbare era necesară și îmi doream să o fac să se întâmple. Deși drumul dezvoltării personale mi s-a deschis încă din liceu, coaching-ul mi-a ajuns la suflet mult mai recent. Astfel a început o nouă etapă a vieții mele, aceea de Coach specializat în CBT.

Începând cu toamna anului 2019 am ajutat zeci de persoane să își descopere și să își depășească blocajele, să își acceseze resursele interioare, să își seteze valorile. Am ajutat la descoperirea secretelor care stau în spatele productivității. Am ghidat spre vocația lor oameni care se simțeau pierduți.

Pasiuni

Sunt pasionată de oameni, de a-i ajuta. Sunt pasionată, în special, de regândirea iubirii și a femininului. Orice impas poate fi depășit într-un mod asumat, atunci când îți descoperi forța interioară și când te conectezi la emoțiile și sentimentele tale. Fie că ai nevoie de ajutor în viața amoroasă, în viața familială, în carieră sau doar îți dorești să ajungi cea mai bună versiune a ta, eu îți sunt alături.

Misiune

Te pot învăța cum să accepți și să ierți trecutul, cum să îți descoperi Calea și cum să îți atingi țelurile mai repede, progresând fulgerător.

 Misiunea mea este să ajut cât mai multe persoane să își descopere vocația și să se elibereze de convingerile limitative care nu îi lasă să își atingă țelurile. Valorile pe care aleg să le pun în lume, zi de zi, sunt integritatea, sinceritatea, conectarea, autenticitatea și frumusețea.

Ce zici, ești gata de o schimbare benefică în viața ta?