Life Coaching​

Pentru a avea o viață armonioasă și doar relații care să te onoreze este necesar să descoperi care îți sunt blocajele, dar și atuurile.

Alături de mine îți poți crea spațiul pe care ți-l dorești, punând în viața ta valorile care să atragă oamenii potriviți. Odată ce îți începi călătoria spre o versiune mai bună a ta trebuie să analizezi și oamenii care te înconjoară. Îți aduc sentimente calde și pozitive? Prezența lor este o plăcere sau doar îi tolerezi din diverse motive? Atunci când îți dorești o schimbare spre bine trebuie să o faci pe toate planurile din viața ta.

Fie că este vorba despre carieră, viața amoroasă, familială sau anumite evenimente din viața ta care te-au marcat, Life Coaching este o metodă care te ajută să evoluezi. Îți atingi adevăratul potențial, îți descoperi resursele pe care le ai și cum le poți folosi, afli ce daruri aduci pe această lume și îți descoperi vocația. Mai mult, te ajut să te organizezi eficient și să îți atingi țelurile de două ori mai repede.

Cum te voi ajuta?

Coaching-ul ajută nespus de mult mai ales dacă te confrunți cu stări de anxietate, gânduri negative sau emoții precum frica. Am ales specializarea în Terapie Cognitiv Comportamentală tocmai pentru a ajuta persoanele ca tine să își identifice și să depășească convingerile limitative care îi țin pe loc.

Sesiunile se pot desfășura online sau face-to-face în București și durează o oră-o oră și jumătate. Poți alege între pachete de 4 sau 12 sesiuni, câte una pe săptămână.

Alege să faci o schimbare benefică acum.
Creează-ți viața pe care ți-o dorești, programează-te la o sesiune de Life Coaching!