Program de coaching Mr. Right

Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right?

Ești o femeie puternică, independentă, cu o carieră de succes. Viața ta decurge exact așa cum ai visat întotdeauna, cu o mică excepție.
Ai conștientizat că viața ta amoroasă nu este cea pe care ți-o dorești. Consideri că povestea ta de dragoste se lasă așteptată de prea mult timp. Fie întâlnești doar bărbați indisponibili emoțional, fie după un timp relațiile nu te mai onorează și nu mai rezonezi cu cealaltă persoană. Sau poate că succesul tău îi intimidează pe majoritatea bărbaților cu care te întâlnești.

Dacă ai peste 30 de ani și îți dorești să generezi în viața ta exact relația pe care ți-o dorești programul Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right? a fost conceput special pentru tine!

Cum te voi ajuta?

În calitate de coach specializat îți voi fi alături timp de 12 săptămâni pe drumul transformării tale emoționale. Călătoria nu va fi cea mai ușoară, dar la final vei putea să atragi înspre tine exact bărbatul pe care ți-l dorești și pe care îl meriți. Acel bărbat cu care să ai o relație de lungă durată, plină de înțelegere și iubire, sau cu care chiar să întemeiez o familie.
    
Cine este necesar să devin eu ca să îl atrag pe Mr. Right? este un program de coaching individual, personalizat după nevoile și programul tău, care îți oferă, în primul rând, claritate. Te ajut să îți accesezi feminitatea interioară, frumusețea și autenticitatea. Te re-descoperi și îți setezi valori clare care te vor ajuta să atragi bărbatul potrivit. Identificăm împreună convingerile tale limitative și le eliminăm. Vindecăm traumele și aducem în spațiul tău amoros integritate, sinceritate și conectare.

Durează doar 12 săptămâni să accesezi puterea ta interioară pentru a-l găsi pe acel bărbat potrivit. Nu mai amâna găsirea fericirii. Hai să descoperim împreună ce înseamnă o viață de cuplu trăită în armonie.

Programează o sesiune acum!