Theta Healing

Îți dorești vindecare fizică, psihică și spirituală fără a trece prin și mai multe suferințe?

Fiecare gând ne influențează starea de spirit. Concret, ne influențează fericirea. Gândurile ne pot influența chiar și sănătatea.

Fiecare gând are o putere creatoare, care ne poate transforma în stăpânul sau în sclavul propriei vieți.

Creierul uman gândește neîncetat. Acesta produce constant unde pe 5 frecvențe: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Cercetătorii au descoperit că în special frecvențele Alpha și Theta pot ajuta la reducerea stresului și a anxietății, la facilitarea relaxării fizice profunde, dar și la obținerea clarității mentale. Mai mult decât atât, acționând asupra acestor unde ne putem crește capacitatea verbală, coeficientul de inteligență și ne putem sincroniza cele două emisfere cerebrale.

Cel mai important, ne putem crea o gândire creatoare, euforică, generatoare de endorfine.

Vindecarea Theta este un proces de meditație care te vindecă din toate punctele de vedere – fizic, psihic și spiritual. Prin intermediul Theta Healing îți poți descoperi convingerile care îți limitează capacitățile. Acele convingeri de bază pe care le-ai învățat și le-ai acceptat încă din copilărie, dar care nu te definesc de fapt.

Odată găsite aceste convingeri de bază, profunde, care reprezintă ”rădăcina” tuturor problemelor, suferința din viața ta va putea fi eliminată. Și nu într-o perioadă lungă, nu scriind în agende sau repetându-ți aceleași afirmații zi de zi timp de 6 luni de zile.

Odată ce am descoperit convingerea care te ține de loc, poate chiar de zeci de ani, aceasta este înlocuită pe loc.

În doar câteva minute.

În locul său vom pune noi sentimente și noi convingeri productive.

Cum te voi sustine?

În calitate de coach intuitiv și practicantă Theta Healing te voi susține să identifici convingerile limitative și credințele care te țin pe loc.

În prima etapă îți voi scana intuitiv corpul, sistemul de convingeri și nu numai.

Apoi te ghidez cu ajutorul combinației de întrebări pentru a te ajuta să îți creezi viața pe care ți-o dorești. Pentru a te ghida să manifești viața mult visată.

Te voi susține să găsești răspunsuri la toate întrebările, să descoperi misiunea vieții tale. Mai mult, te pot susține și dacă îți dorești doar o metodă rapidă care să te scoată din impasul în care ești, care să te readucă pe drumul cel bun înainte de a trece prin și mai multe dificultăți și durere.

În cadrul unei sesiuni de Theta Healing vei putea scăpa de convingerile limitative, de frici, energii și emoții negative, dar și de anxietate, regrete și resentimente.

Subconștientul tău va fi schimbat în bine. Iar tu nu vei simți să opui nici măcar un pic de rezistență. Din contră, te vei lăsa îmbrățișat/ă de noua ta viață!

Scrie-mi un mesaj și haide să programăm o sesiune de Theta Healing.
Împreună e mereu mai ușor!